top of page

Nyheter i Webbshoppen

Uppdaterat: 26 mars 2020


Ruby Passion Probiotic Lifting Serum – nytt serum från tioårsjubilerande och prisbelönta hudvårdsserien M Picaut Swedish Skincare. Niacinamid, som har en anti age-effekt, och ädelstenen rubin, som ger värme och lyster, är två av ingredienserna i M Picauts nya Ruby Passion Probiotic Lifting Serum.


Det svenska hudvårdsmärket M Picaut firar sitt tioårsjubileum med en spännande nyhet, det lyxiga serumet Ruby Passion Probiotic Lifting Serum.

Serumet ger en intensiv och djupverkande anti age-boost tack vare niacinamid, olika ceramider, hyaluronsyra och squalane. Dessutom innehåller det ädelstenen rubin, som sägs vitalisera och stärka huden genom sin cirkulationsökande och värmande effekt.

– För mig står den intensivt röda rubinen för passion och livskraft, men framförallt för kärleken till det vi gör. Ekolyxig hudvård som ger resultat och samtidigt är bra för både huden och naturen, säger Mette Picaut.

Niacinamid, det aktiva vitaminet B3, stärker hudbarriären, tar hand om förstorade porer och ger en jämnare hudton.

– Idag är det hett med så kallade Niacinamide Boosters som lugnar, reparerar och lyfter din hy. Ruby Passion Probiotic Lifting Serum har en så hög halt av niacinamid att det mycket väl skulle kunna lanseras enbart som en booster. Men jag vill alltid tänka “less is more”. Fler funktioner i samma produkt ger både ett smartare innehåll och färre produkter på hyllan. Det är bättre för både människa och miljö, säger Mette Picaut.

Ceramider finns naturligt i huden och gör den slät och mjuk, men när vi åldras förlorar vi en del av ceramiderna.

– Serumet har ett komplex av tre olika sorters naturliga ceramider. Det hjälper till att återskapa ny spänst i huden och ger en anti age-effekt.

Pre-och postbiotika bevarar och stärker hudens egen mikroflora, vilket bidrar till en friskare och mer motståndskraftig hy. Tillsammans med hyaluronsyra, som stimulerar hudens kollagenproduktion och fuktbevarande squalene blir resultatet ett djupverkande anti age-serum som både stärker hyn och återfuktar på djupet.

– Ett serum ska kännas som ett exklusivt silkesplagg på huden, lätt och ultralyxigt, samtidigt som det arbetar effektivt på djupet. Ruby Passion Probiotic Lifting Serum bygger upp hudhälsan djupt nere i huden, både inifrån och ut. Och utifrån och in, säger Mette Picaut.

– Det är helt enkelt närproducerad hudvård med extra allt, och lite till!

Ruby Passion Probiotic Lifting Serum (30 ml) finns att köpa hos auktoriserade hudterapeuter, spa och utvalda webbshoppar. Rekommenderat pris är 999 kr hos återförsäljare.

  • Djupverkande anti age-boost.

  • Stärker, lugnar och balanserar huden.

  • Mjukar upp fina linjer.

  • Återfuktar på djupet.

  • Ger en jämnare hudton.

  • För normal, mogen, torr, blandad och/eller fuktfattig hy.

  • Används morgon och/eller kväll efter rengöring.

  • Vegansk.

62 visningar0 kommentarer
bottom of page