top of page

HUDVÅRD

 

 

RIKTIG HUDVÅRD TAR TID

Ansiktet är det vackraste och sköraste vi har, vårda det med ömhet och kärlek. Våra ansiktsbehandlingar är inriktade på resultat. Vårdande ansiktsbehandlingar och hudvård för normal hud och para-medicinska ansiktsbehandlingar för hud i obalans, oavsett ålder, kön eller hudkondition. Vi behandlar Acne, rosacea, pigmentskador, solskador, åldrad hud mm. Shapemaster för naturlig ansiktslyft. Vi utför Kemiska peeling som lyfter av gamla hudceller och syresätter huden. Detta är en optimal grund i våra para-medicinska ansiktsbehandlingar och hudvård, lämplig för de flesta.

 

HUDVÅRD OCH ANSIKTSBEHANDLINGAR MED DANNÉ MONTAGUE KING
 

Ansiktsbehandling med Danné Montague-King® är hudvård på naturens egna villkor. Grundfilosofin är att cellerna i huden svarar positivt mot den enda kemi de känner igen och kan tillgodogöra sig, nämligen sin egen. Genom att kopiera denna naturliga kemi, kombinera den med de senaste rönen inom botanisk vetenskap och nyskapande behandlingstekniker har Danné blivit ledande inom återskapande hudterapi – Skin Revision.

Danné Skin Revision hudvård är en process som stegvis återställer hudens naturligt friska tillstånd. Ansiktsbehandlingarna anpassas till individen, till hudens kondition. På så sätt passar Danné alla människor oavsett hudkondition, ålder, kön och etnisk tillhörighet. Varje ansiktsbehandling omfattar fyra nyckelfaser vilka också utgör grunden i denna teknik – avlägsna, återställa, skydda och bevara (remove, rebuild, protect och maintain).

VÅRA BEHANDLINGAR

DANNÉ DJUPVERKANDE ENZYMBEHANDLING: 1,5 h 

En djuprengörande ansiktsbehandling där orenheter och döda hudceller löses upp samtidigt som cirkulationssystemet aktiveras, vilket ger en regenererande och läkande effekt. Enzymerna i denna mask stärker de naturliga processerna i huden. Stimulerar Lymfaktivitet och renar vävnaden från slagg. Stimulerar också ansiktsmuskulaturen. Huden får lyster och fräschör.

Rengöring, hudanalys, avgiftning av huden, peeling, portömning 10 min, enzymmask som verkar i 45 min, avslutande dagcreme, sunblock.

DANNÉ MUSKELSTIMULERNADE ENZYMBEHANDLING: 1,5 h 

En ansiktsbehandling med dubbelmask där enzymbehandling #1´s egenskaper förstärks med en muskelkontraherande enzymmask #2. Denna ansiktsbehandling ger huden en ordentlig uppstramning, minilift. Behandlingen är muskelaktiverande och tonushöjande. Bra på förslappad åldrad hud men även för att ge en normal hud en minilift.
Rengöring, hudanalys, avgiftning av huden, peeling, portömning 10 min, dubbel enzymmask som verkar i 45 min, avslutande dagcreme, sunblock.

 

DANNÉ HYDRADERMAZE: 1h 40 min 

Mycket uppfräschande ansiktsbehandling utan kraftfull fjällning. Enzymbeh. #1 egenskaper förstärkt med extra kraftig peeling och AHA. Ett alternativ till 6-lagers AHA om man gör flera i en kur.

Rengöring, hudanalys, kraftfull peeling med prozyme 15-20 min, ett lager AHA under enzymmask #1 i 45 min, infusion med vitamincocktail, avslutande dagcreme och sunblock.

Ansiktsbehandling.
DANNÉ HYPERPIGMENTERING: 1,5 h 
Den mest effektiva hudvården är den som utgår från hur kroppen faktiskt fungerar och tar tillvara kroppens egen naturliga läkningskraft. För sanningen är att hudens celler bara svarar på behandling mot den kemi de känner igen, nämligen sin egen. Våra produkter baseras på botanisk vetenskap och matchar hudens kemi. Det är därför DMK är världsledande inom resultatinriktad, paramedicinsk hudterapi.
Enzymterapi med Danné Melanoplex system Bör göras som kur minst 6ggr, 2 ggr/ månad med
rekommenderade hemprodukter.
 
ALKALINE - EXTREMT KRAFTULL BEHANDLING MOT FJUN/FÖR HUD.
 

Tillägg i hudbehandling. Ett alkaliskt medel som appliceras för avlägsning av fjun eller i vissa hudvårdsbehandlingar för att öppna upp huden från döda hudceller så att acneinfektioner/pigment löses upp.

Alkaline neutralisering, avslutande hudvårdsprodukter inklusive sunblock eller som en del i hudvårdsbehandling mycket tunt lager.

 

DANNÉ KEMISK PEELING 3-6 LAGER AHA SYRABEHANDLING: 1,5 h
 

Efter 2–3 inledande enzymbehandlingar och förberedande med retnol, kan huden penslas med AHA Syra– antallager beror på intensiteteni behandlingen. Huden kommer att fjälla ordentligt och gammal hudstöts bort. Bra motgrovporig hud, ojän hudton, solskadad, åldrad hud, acne och ärr.

Rengöring, Aha-syra pensling i så många lager som erfodras. Skall sitta i 24 h.

LIFT OFF BEHANDLING: C.A 1,5h

Avlägsnar kvarvarande hudrester efter AHA-penslingen fjällning.Rengöring, liftoff enzymmask, hydrophyllic massage för att stabilisera hudens fuktreservoar avslutande hudvårdsprodukter.

M. PICAUT - EKOLOGISK SVENSK HUDVÅRD
EKOLYX QUICK: 35 min 

Snabbt ny lyster! Rengöring, peeling, härlig ansiktsmassage och ansiktsmask, avslutande crem.

EKOLYX CLEAN: 60 min 

Djuprengörande och återfuktande! Rengöring, peeling, ånga och portömning. Härlig ansiktsmassage och ansiktsmask. avslutande dagcrem.

EKOLYX CARE: 50 min 

M Picauts lyxiga Anti-Age behandling, omedelbart resultat!
Rengöring, ensympeeling och kornpeeling med micropärlor av jojoba. Lång och härlig ansiktsmassage med hyalyronsyra-serum och serumolja som stimulerar cell och kollagenförnyelsen och får ansiktsmusklerna att slappna av (ger "botoxeffekt"). Avslutande lyxig peeloff-mask. dagkräm, vid önskemål foundation.

EKOLYX KOMBO: 90 min

För dig som vill koppla av med en stunds extramassage, behöver du extra portömning är detta behandlingen för dig. Kort ryggmassage, dubbelrengöring, hudanalys, peeling, portömning, massage av ansikte, nacke och dekolletage, mask och vårdande kräm och foundation.
Färgning av fransar och bryn, samt formning av bryn ingår.
Man kan välja bort F/b mot extra portömning el. massage

HERRARNAS ANSIKTSBEHANDLING

Ekolyx Clean ansiktsbehandling med djuprengörande och närande produkter, speciellt framtagna för mäns behov. Jobbar på att minska porerna samt återfukta huden

 

ANSIKTSBEHANDLING MED MANUELL LYMFDRÄNAGE
LYMFDRÄNAGE ELLER ACNEBEHANDLING

Lymfdränage ökar cirkulationen, man jobbar med att behandla huden inifrån, kroppen tar hand om sina ”problem” själv. Mycket effektiv för eksem, acne mm. För dej som vill göra ansiktsbehandling på ett naturligt sätt.
Denna behandling är mycket lugnande, antistress och utrensande för kroppen. Med ett optimalt resultat rekomenderas kurbehandling 10gr, 2ggr/vecka. Kur 10ggr 

SHAPEMASTER OCH MANUELL LYMFDRÄNAGE

Effekter av Shapemaster-ansiktsbehandling och ML:

  • Stramar upp huden

  • Reducerar fina linjer och rynkor

  • Ökar kollagen- och elastin produktionen

  • Lymfdränerar ökar blod/lymfcirkulationen

  • Reparerar, återställer och bygger upp hudens kondition på djupet

  • Reducerar dubbelhaka och stramar upp hals

  • Slätar ut och stramar upp dekolletage

  • Reducerar linjer och rynkor runt mun, läppar, ögon och mellan ögonbrynen.
     

För optimalt resultat rekommenderas kurbehandling 10-12 ggr, 2ggr/vecka i samband med manuell lymfdränage.
10ggr beh. 10% rabatt

ÖGONBEHANDLING - LYMFDRÄNAGE

För dej som har nedsatt cirkulation runt ögonen. Blek eller svullen. en utrensande behandling för hela kroppen
Behandlingen börjar med ansiktsrengöring och en cirkulation sökande mask, lymfdränage 30 min.
Rek.. individuellt  kur behandling vanligt fall 10ggr,2ggr/vecka.

 

bottom of page