ADRESS

Hudateljén Jordgåvor

Kungsgatan 40

441 31 Alingsås

KONTAKT

Tel: 070 - 966 60 31

Mail: info@hudateljen-alingsas.com

  • White Facebook Icon

Om oss

Vi erbjuder

 

Permanent hårborttagning, epilering, epilar system och kemiska behandlingar.

 

Vi har vaxning för er som inte vill avlägsna hår permanent.

 

Hudvårdsbehandlingar med medicinsk inriktning men även för skön avslappning och ökat välbefinnande, kemisk peeling i olika styrkor för diverse hudtillstånd.


Massage för skön avslappning eller för att lösa upp värk och stress i musklerna.

Hudateljen Jordgåvor ägs och drivs av Auktoriserad Hudterapeut Asal Moadi. Salongen slog upp sina portar i Maj 1996. Asal examinerades vid Elisabethsskolan och har sedan dess utbildat sig vidare inom specialiserad och avancerad hudvård. På Hudateljen Jorgåvor kan du få hjälp med allt från klassisk till avancerad hudvård på naturigt sätt. Asal är medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation (SHR). Genom sitt medlemsskap genomgår hon ständigt vidareutbildningar och är uppdaterad inom det senaste i hudvård. Asal innehar Mästarbrev, Gesällbrev och Certifikat Specialiserad Hudterapeut och Manuell Lymfdränage för hela kroppen enligt Dr.Vodder godkänd av läkare är hennes specialitet. Hudateljen Jorgåvor är även ackrediterad av CIDESCO, vilket innebär en internationell kvalitetssäkring av lokal, utrustning, försäkring och hygien.

 Hudateljens inriktning är både skönhetsvård och hälsovård. Tror på kroppens egna läkning. Ibland behöver den bara lite hjälp på vägen.

Välkommen att boka din behandling hos Asal

/Asal Moadi